Wij zijn Team Sint

De leukste avonturen van Team Sint met de bekendste pieten van Nederland. Rommelpiet, Kliederpiet en Schoorsteenpiet en natuurlijk niet te vergeten Sinterklaas zelf! Alles voor de magie van kinderen en een klein beetje voor de ouders & opa's en oma's.

Team Sint bestaat uit Sinterklaas en zijn pieten Kliederpiet, Rommelpiet en natuurlijk de hulpenpiet de Pietenkidz.

Het Team van Sinterklaas!

Sinterklaas de goed heiligman van Team Sint

Sinterklaas

Sinterklaas is natuurlijk de grootste kindervriend van het land! Elk jaar komt hij naar Nederland met pakjesboot 12 vol met cadeautjes en pepernoten. 

Kliederpiet

Kliederpiet is de vrolijkste piet die we kennen in Team Sint. Naast dat Kliederpiet bij iedereen een lach bezorgt, is ze altijd bezig met zingen en dansen. Hier is ze ook nog eens heel erg goed in!

Rommelpiet

Rommelpiet is binnen Team Sint bijna altijd bezig met muziek maken. Maar er is nog één ding waar hij druk mee is, en dat is vooral veel rommel maken op bijna alle scholen in Nederland en België.

Schoorsteen
Piet

Schoorsteen piet is de belangrijkste piet als het gaat om het rondbrengen van de cadeautjes door de schoorsteen of via de deur. Altijd netjes en op tijd in alle schoenen!

Ozosnel

Ozosnel is het paard van Sinterklaas, waarop Sinterklaas zijn rondrit door de stad maakt nadat hij in Nederland aangekomen is. Met Ozosnel gaat Sinterklaas ook de daken op... Hop hop hop snel het dak weer op!

Scroll to Top